Onze School

Gevel schoolgebouw

Wij zijn een secundaire school in Schaarbeek met enthousiaste leerlingen, gemotiveerde leerkrachten en een gevarieerd studieaanbod in algemeen en technisch onderwijs. 

Het doel van onze school is elke leerling zoveel mogelijk leerwinst laten maken en voorbereiden op hoger onderwijs en de arbeidsmarkt. Daarom zet onze school sterk in op leerdiscipline en een goed uitgebouwde leerlingenbegeleiding. 

Het GO! Atheneum Emanuel Hiel maakt samen met de Victor Hortaschool deel uit van het GO! Atheneum Schaarbeek-Evere, en behoort tot de Scholengroep Brussel.

Je kan de school bereiken via info@kahiel.be of via het telefoonnummer: 02 241 31 08

School tijdens de zomer

1 juli 2022

De school is elke voormiddag open tot 12u tot en met dinsdag 5 juli. Op 15 augustus gaat de school weer open en zijn we open tot de middag. Vanaf 22 augustus is de school open tot 15u.  

Vragen?

U neemt best contact op via mail met mevrouw Francine Shimba: info@kahiel.be of via het telefoonnummer van de school 02/241.31.08

 

Inschrijven 

Vanaf juni starten de vrije inschrijvingen. Iedereen kan dan inschrijven, zolang er vrije plaatsen zijn. 

Meer info over het verdere verloop van de inschrijvingen?

In de week van maandag 22 augustus tot vrijdag 25 augustus nodigen we jullie ook op school uit voor zowel een onthaalgesprek met onze leercoach als om de boeken en cursussen op te halen.

De digitale inschrijving 

U kan via het adres info@kahiel.be een aanmeldingsformulier vragen met vermelding van jaar en studierichting. Als u het formulier heeft ingevuld, zal de school u contacteren om de inschrijving te bevestigen. U krijgt dan een afspraak om naar de school om de inschrijving te finaliseren.

Op school ronden we (zolang er vrije plaatsen zijn) de inschrijving af na een gesprek met de directie en indienen van de juiste documenten.

 

 

Expo Zentangle: kunst & leren

Frans expo 22

Wees welkom op de vernissage van de Zentangle tentoonstelling op 2 mei om 15u. Deze expo is het werk van de leerlingen van het 3de & 5de middelbaar onder leiding van de leerkrachten Frans, mevrouw Werquin en mevrouw Vandensteen.

Stages van Schaarbeek tot Madeira

 

Madeira 6PR 2022 groep

 

Onze leerlingen krijgen ieder jaar de kans om hun competenties te testen bij gekende bedrijven (Proximus, NMBS,...) en gevestigde instellingen (VUB, Bruzz,...). Onze leerlingen van 6 Public Relations (foto: Madeira) en 6 Toerisme kunnen dankzij Epos VZW en Eramus+ de kans om in het buitenland hun stage te lopen.

6HW scoort op Geschiedenisprijs UGent


6HW scoort op de Geschiedenis prijs van de UGent.

Meer info kan je lezen in Het Nieuwsbad: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20220404_94586910